bmw app

BMW КАТАЛОЗИ &
BMW ВОДИЧ ЗА ВОЗАЧОТ

BMW КАТАЛОЗИ & <br>BMW ВОДИЧ ЗА ВОЗАЧОТ
bmw apps

BMW КАТАЛОЗИ:
СИТЕ BMW МОДЕЛИ НА ВАШИОТ СМАРТФОН

Откријте го светот на BMW од Вашиот смартфон или таблет. Апликацијата BMW Каталози Ви овозможува преглед на сите каталози во дигитална форма. Ве очекуваат многу интерактивни информации за посакуваните модели, збогатени со слики во висока резолуција, видеа и позадински приказни.

Дознајте повеќе
 • Предности на прв поглед:
  • Интерактивни информации за моделите
  • Информации за дизајнот, технологиите и опремата
  • Галерија со слики и видеа во висока резолуција

drivers guide

BMW ВОДИЧ ЗА ВОЗАЧОТ:
ВАШЕТО АНИМИРАНО УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА

BMW Водичот за Возач е прирачник за користење на возилото за одбраниот BMW модел. Дознајте повеќе за предностите на Вашето возило со комплетен прирачник за употреба, со слики или показни анимации. Колку повеќе го познавате Вашето возило, толку повеќе сте посигурни во сообраќајот.

Дознајте повеќе
 • Предности на прв поглед:
  • Комплетно упатство за употреба или кратки инструкции
  • Пребарување на текст или по слики за да ги пронајдете барани функции
  • Паметно скенирање и објаснување на предупредувачките и контролните сијалички на инструмент таблата
  • Брзи, корисни линкови
  • Одговори на најчесто поставуваните прашања (FAQ)