THE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

ПРОСТОР ЗА ИНСПИРАЦИЈА.

THE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

ПРОСТОР ЗА ИНСПИРАЦИЈА.

THE X7 CONCEPT iPERFORMANCE.Простор за инспирација.

BMW Concept X7 iPerformance е олицетворение на луксузен автомобил. Иновативен дизајн на револуционерен дизајн и инспиративен изглед. Опремен е со неверојатно голем простор и удобност, и создаден за да влезе на пазарот на голема врата.

ПОДГОТВЕН ЗА ВЛЕЗ НА ГОЛЕМА ВРАТА.

Изгледот е прашање на харизма: BMW Concept X7 iPerformance го демонстрира ова во секој поглед. И покрај значителната големина, неговата импресивна појава дава виток и исклучително агилен изглед. Помеѓу останатите причини, ова се должи на тесната форма на задниот дел и динамичните линии на дизајнот кои создаваат изглед на елегантно движење нанапред. Заедно со нагласената исправено поставена полукружна маска, моќните воздушни отвори и елегантно нагласените површини создаваат современа и впечатлива целокупна слика која зрачи со вистинска моќ и величественост.

,,BMW Concept X7 iPerformance создава впечаток на луксуз и современост преку дискретниот стил и особено прецизните детали.”
Адријан ван Хојдонк, Директор за дизјан на BMW групацијата

НЕВЕРОЈАТЕН ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД.

ВНАТРЕШНОСТ НА X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

НЕВЕРОЈАТЕН ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД.

ВНАТРЕШНОСТ НА X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

Со самото отворање на вратите и сè е очигледно: BMW Concept X7 iPerformance поставува нови стандарди во секој поглед. Патниците се дочекани со концепт на атмосферско осветлување кое продолжува да ги придружува на патувањето со интерактивни ефекти. Великодушно димензионираните прозорци во комбинација со панорамскиот стаклен покрив што се протега од ветробранското стакло до задниот дел создаваат неспоредливо чувство на просторност што се карактеризира со ексклузивност и отвореност.

ПРАШАЊЕ НА СТИЛ.

Место кое можеби е создадено само за вас: почувствувајте нова димензија на луксуз и софистицираност со BMW Concept X7 iPerformance. Внатрешноста, имајќи ги обележјата на совршената рачна изработка, ги пречекува патниците со врвна удобност и неспоредлива просторност каде и да седат. Взаемната игра на модерен, јасен дизајн, висококвалитетни материјали и најквалитетна кожа создава атмосфера која е дефинирана со моќност и величественост.

САМОСТОЕН, А ПОВРЗАН СО СВЕТОТ.

ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ ВО BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

САМОСТОЕН, А ПОВРЗАН СО СВЕТОТ.

ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ ВО BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

BMW Concept X7 iPerformance дава визионерски поглед кон иднината и поставува нови стандарди во однос на поврзувањето и дигиталните услуги. Иновативниот кориснички интерфејс обезбедува патниците да комуницираат и со надворешниот свет и еден со друг преку индивидуални екрани. Еден исклучителен нагласен дел: преносот на пораките е прикажан со интерактивни светлосни ленти кои се движат низ внатрешноста од задниот кон предниот дел по должината на вратите.

DISCOVER THE BMW LUXURY CLASS.

DISCOVER THE BMW LUXURY CLASS.

ИЗРАЗЕН АВТОРИТЕТ.

ИЗРАЗЕН АВТОРИТЕТ.