BMW Cерија 1

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.

BMW СЕРИЈА 1.

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.

BMW СЕРИЈА 1.

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.BMW СЕРИЈА 1.

Доживејте го најдинамичниот компакт – BMW Серија 1 со богат пакет опрема:
M Sport Shadow и Sport Line Shadow, на акциска понудa, почнувајќи од
195евра месечно или од 21.990евра.
Можност за замена на вашето возило, по принципот „Старо за ново”

Read more

Пакети на опрема:

 • Sport Line Shadow

  • „Edition Sport Line Shadow”
  • Штоф “ Corner “ Anthracite/Highlight Red | Black
  • Servotronic
  • 17” алуминиумски наплатоци “ Double Spoke style 725 “
  • Сигурносни навртки на тркала
  • Спортски кожен волан
  • Спортски седишта за возач и совозач
  • Пакет за дополнителен простор
  • Преден потпирач за рака , лизгачки
  • Внатрешни лајсни “ Black high gloss “ со рабови “ Coral Red matt “
  • Паркинг сензори назад
  • Темпомат
  • Светлосен пакет
  • LED фарови за магла
  • LED предни фарови ( кратко / долго )
  • BMW Individual “ Shadow Line “ пакет од високо сјајни црни декоративни лајсни
  • BMW Individual внатрешна црна кровна облога

  • Металик боја
  • „Runflat“ пневматици
  • Сензор за дожд и автоматско вклучување на светла
  • Мониторинг на притисок во гуми

Финансирање:

Финасирањето е овозможено со автокредит од Централна Кооперативна Банка со следните услови:

BMW 116i Sport Line Shadow
BMW 118i Sport Line Shadow
BMW 116d Sport Line Shadow
Цена
21.990 евра
24.990 евра
27.900 евра
Учество
7.100 евра
8000 евра
9000 евра
90 месечни рати
195 евра/месечно во првите две години
201 евра/месечно по втората година
222 евра/месечно во првите две години
228 евра/месечно по втората година
246 евра/месечно во првите две години
254 евра/месечно по втората година
Предвремена отплата
0 %
0 %
0 %
Трошоци за обработка
0 %
0 %
0 %
 • M Sport Shadow

  • „Edition M Sport Shadow”
  • Кожа “Dakota Black” I Blue Stitching
  • 18’’ алуминиумски наплатоци “Double spoke 719 M jet Black”
  • Сервотроник
  • Сигурносни навртки на тркала
  • Спортски седишта за возач и совозач
  • Пакет за дополнителен простор
  • Наслон за рака напред, лизгачки
  • Внатрешни лајсни “Aluminium Hexagon” со рабови “Blue matt”
  • Паркинг сензори назад
  • Мултифункции на волан
  • Темпомат
  • Светлосен пакет
  • LED фарови за магла
  • LED предни фарови ( кратко / долго )
  • М Sport потпирање
  • М кожен волан
  • М Аеродинамички пакет
  • BMW Individual "Shadow Line" пакет од високо сјајни црни декоративни лајсни
  • BMW Individual внатрешна црна кровна облога
  • Контрасни штепови на инструмент плоча

  • Неметалик боја
  • Steptronic 8 степена автоматска трансмисија
  • „Runflat “ пневматици
  • Мониторинг на притисок во гуми
   

Финансирање:

Финасирањето е овозможено со автокредит од Централна Кооперативна Банка со следните услови:

BMW 116i М Sport Shadow
BMW 118i M Sport Shadow
BMW 116d М Sport Shadow
Цена
22.990 евра
25.990 евра
28.900 евра
Учество
7.400 евра
8.400 евра
9.300 евра
90 месечни рати
203 евра/месечно во првите 2 години
210 евра/месечно по втората година
230 евра/месечно во првите 2 години
236 евра/месечно по втората година
256 евра/месечно во првите 2 години
264 евра/месечно по втората година
Предвремена отплата
0 %
0 %
0 %
Трошоци за обработка
0 %
0 %
0 %