1series-today-xxl

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.

BMW СЕРИЈА 1.

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.

BMW СЕРИЈА 1.

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.BMW СЕРИЈА 1.

Доживејте го најдинамичниот компакт – BMW Серија 1 со богат пакет на опрема: M Sport Shadow и Sportline Shadow,
на акциска понудa, за само 198евра месечно или за 21.990евра.

 

Финансирање:

Финасирањето е овозможено со оперативен лизинг од Sparkasse Leasing со следните услови

BMW 116i
BMW 118i
BMW 116d
Цена
21.990 евра
24.990 евра
27.900 евра
Аконтација
7.100 евра
8.070 евра
9.070 евра
60 месечни рати
198 евра/месечно
225 евра/месечно
250 евра/месечно
Остаток на вредност
6.597 евра
7.497 евра
8.370 евра
Трошоци за обработка
100 евра
100 евра
100 евра

Пакети на опрема:

 • M Sport Shadow

  • „Edition M Sport Shadow”
   • Штоф “ Hexagon “ Alcantara Anthracite | Black
   • 18’’ алуминиумски наплатоци “Double spoke 719 M jet Black”
   • Сервотроник
   • Сигурносни навртки на тркала
   • Спортски седишта за возач и совозач
   • Пакет за дополнителен простор
   • Наслон за рака напред, лизгачки
   • Внатрешни лајсни “Aluminium Hexagon” со рабови “Blue matt”
   • Паркинг сензори назад
   • Мултифункции на волан
   • Темпомат
   • Светлосен пакет
   • LED фарови за магла
   • LED предни фарови ( кратко / долго )
   • М Sport потпирање
   • М кожен волан
   • М Аеродинамички пакет
   • BMW Individual "Shadow Line" пакет од високо  сјајни црни декоративни лајсни
   • BMW Individual внатрешна црна кровна облога
   • Контрасни штепови на инструмент плоча


  • Неметалик боја
   • Steptronic 8 степена автоматска трансмисија
   • „Runflat “ пневматици
   • Мониторинг на притисок во гуми
   

 • Sport Line Shadow

  „Edition Sport Line Shadow”
   • Штоф “ Corner “ Anthracite/Highlight Red | Black
   • Servotronic
   • 17” алуминиумски наплатоци “ Double Spoke style 725 “
   • Сигурносни навртки на тркала
   • Спортски кожен волан
   • Спортски седишта за возач и совозач
   • Пакет за дополнителен простор
   • Преден потпирач за рака , лизгачки
   • Внатрешни лајсни “ Black high gloss “ со рабови “ Coral Red matt “
   • Паркинг сензори назад
   • Темпомат
   • Светлосен пакет
   • LED фарови за магла
   • LED предни фарови ( кратко / долго )
   • BMW Individual “ Shadow Line “ пакет од високо сјајни црни декоративни лајсни
   • BMW Individual внатрешна црна кровна облога

   

  Металик боја
   • „Runflat“ пневматици
   • Сензор за дожд и автоматско вклучување на светла
   • Мониторинг на притисок во гуми