X3 & X4 Tactical Campaign

ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН. МОМЕНТ ЗА ОДЛУКА.

Новиот BMW Серија 1 со богат пакет опрема веќе од 28.500€.

ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН. МОМЕНТ ЗА ОДЛУКА.Новиот BMW Серија 1 со богат пакет опрема веќе од 28.500€.

Сосема новиот BMW Серија 1 е млад, кул и урбан.Прогресивен спортски изглед со надворешен дизајн кој е олицетворение на динамика и агилност.
Внатрешноста е модерна и прецизно структурирана која Ви нуди повеќе простор од кога било претходно.
Ефикасниот мотор, погонот на предните тркала што за првпат се јавува кај BMW Серија 1 заедно со врвните технологии и иновативни системи за управување ви гарантираат возење преполно со динамика и врвно задоволство во возењето.

 ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН. МОМЕНТ ЗА ОДЛУКА.


Новиот BMW Серија 1 со богат пакет опрема веќе од 28.500 евра.


Можност за замена на вашето возило по принципот “Старо за ново“.


За да добиете повеќе информации за понудата или да закажете тест за возење, ве очекуваме во М Кар, на ул.Скупи број 2, Скопје (тел. 02 3096 600).

Дознајте повеќе

BMW 118i Sport Line

Единствена понуда за 28.500 евра

BMW 118i Sport Line
BMW 118i Sport Line

Тип финансирање

Автомобилски кредит

Редовна цена на автомобилот со иста опременост:

37.280 €

Заштеда:

8.780 €

Зафатнина (cm3):

1499

Моќност КС (KW):

140(103)

Менувач:

7-степен автоматски менувач со двојна спојка

Максимална брзина:

215 km/h

Забрзување 0-100 km/h:

8,5 sec.

OПРЕМА

  • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
  • СТАНДАРДНА OПРЕМА

BMW 118i M Sport

Единствена понуда за 29.990 евра

BMW 118i M Sport
BMW 118i M Sport
BMW 118i M Sport

Тип финансирање

Автомобилски кредит

Редовна цена на автомобилот со иста опременост:

38.890,00 €

Заштеда:

8.900,00 €

Зафатнина (cm3):

1499

Моќност КС (KW): 

140(103)

Менувач:

7-степен автоматски менувач со двојна спојка

Максимална брзина:

215 km/h

Забрзување 0-100 km/h: 

8,5 sec.

OПРЕМА

  • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
  • СТАНДАРДНА OПРЕМА