bmw-x2-summer-campaign

НА СОНЦЕ БЕЗ РИЗИК.

СЕРВИСОТ Е НАЈДОБАР ЗАШТИТЕН ФАКТОР.

НА СОНЦЕ БЕЗ РИЗИК.

СЕРВИСОТ Е НАЈДОБАР ЗАШТИТЕН ФАКТОР.

НА СОНЦЕ БЕЗ РИЗИК.СЕРВИСОТ Е НАЈДОБАР ЗАШТИТЕН ФАКТОР.

Ова е идеална пригода да ја искористите нашата летна сервисна акција и темелно да го проверите вашиот автомобил.

 

Подгответе се за пат за 1350 денари.

Нашиот стручен сервисен тим ќе направи сѐ за да ја добиете, во најкраток можен рок, најдобрата услуга за вашето возило и секогаш да се чувствувате безбедно на патот.
 

Read more

ЛЕТНАТА СЕРВИСНА АКЦИЈА ОПФАЌА:

• Дијагностика на возилото со BMW дијагностички систем

 

• Проверка за оштетувања на каросеријата

 

• Визуелна проверка за оштетувања на тркалата, проверка на длабочината на профилот и притисокот во пневматиците

 

• Визуелна проверка на системот за сопирање, суспензија, амортизери и механизмот за управување

 

• Проверка на оштетувања на ветробранот и бришачите

 

• Визуелна контрола на сите погонски ремени

 

• Проверка на нивото на течности (моторно масло, течноста за ладење, течноста за миење на ветробранското стакло, масло за серво уред и течност за сопирачки)

 

• Проверка на климатизацијата и системот за греење

 

• Функционален тест на надворешно и внатрешно осветлување

 

• Проверка на системот за бришење и миење на ветробранското стакло и светлата

 

• Посебни поволни услови за заемна и набавка на летни гуми

Read more