stage

ЕДЕН, ДВА-ПОБЕДА

ЕДЕН, ДВА-ПОБЕДА


ПРОМОТИВНА ПОНУДА ЗА BMW СЕРИЈА 1 OД 29.990€ И BMW СЕРИЈА 2 GRAN COUPÉ  ОД 42.500€

BMW Серија 1 е урбан и атрактивен компактен автомобил. Им нуди на патниците повеќе простор од кога било и има извонреден дизајн, додека пак иновативните технологии и системи за помош на возачот осигуруваат дека секогаш ќе пристигнете на својата дестинација безбедно и удобно.

BMW Серија 2 Gran Coupé пак e свежо, истовремено елегантно но и спортско купе кое секогаш и секаде се истакнува со својата ексклузивна привлечност. 

Еден или Два, секако нема да погрешите. Овој тим е секогаш победнички.

 

Искористете ја оваа одлична промотивна понуда за BMW Серија 1 од 29.990€ и BMW Серија 2 Gran Coupé од 42.500€ ,  со одличен пакет опрема.

Сега предизвикот е во ваши раце!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА ЗА BMW СЕРИЈА1 OД 29.990€

BMW Серија 1 е урбан и атрактивен компактен автомобил, кој импресионира со својот прогресивен спортски изглед и има извонредна динамика на возење.

 

Расположува со високо квалитетни материјали, напредна технологија и ергономски оптимизирани елементи со повеќе простор од кога било досегa. 

 

Одберете го вистинскиот модел за вас и искористете ја оваа одлична промотивна понуда:

 

 • BMW 116i со Advantage пакет за 29.990 €
 • BMW 118i со M Sport пакет за 36.990 €

 

Со можност за замена на вашето возило по принципот „Старо за ново"

 

Само дел од вклучениот пакет опрема:

 

7 степена автоматска трансмисија, LED предни светла, BMW Live Cockpit Plus – вклучително навигациски систем 17” алуминиумски наплатоци,  Спортски кожен управувач со мултифункции, Park Assistant – паркинг сензори напред и назад и камера назад , асистира на паралелни и латерални паркинг места. „Reversing Assistant“ со помнење на последните 50м изминати до брзини од 35км/ч

 

За да ги погледнете автомобилите и да добиете повеќе информации за понудите Ве очекуваме во М Кар, на ул. Скупи бр.2 (контакт тел: 02 3096 600)

Дознајте повеќе
PRODUCT

Новиот BMW Серија 1 е млад, атрактивен и урбан. Ова се должи на извонредниот дизајн и прогресивните надворешни карактеристики што го издвојуваат од толпата уште на прв поглед. Истото важи и за внатрешноста која е модерна, пространа и прецизно структурирана. Им нуди на патниците повеќе простор од кога било. Ефикасните мотори, погонот на предни тркала што за првпат се јавува кај новиот BMW Серија 1 и врвните технологии на шасијата гарантираат возење преполно со динамика и агилност, додека пак иновативните технологии и системи за помош на возачот осигуруваат дека секогаш ќе пристигнете на својата дестинација безбедно и удобно.

 

Специјални акциски понуди: 

 

 • BMW 116i со Advantage пакет за 29.990 €
 • BMW 116i со M Sport пакет за 33.990 €
 • BMW 118 со M Sport пакет за 36.600 €

 

 

Дознајте повеќе

BMW 116i со Advantage пакет

 • СТАНДАРДНА ОПРЕМА
 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

BMW 118i со М Спорт пакет

 • СТАНДАРДНА ОПРЕМА
 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

BMW 118i со М Спорт пакет

BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i
BMW 118i

ПРОМОТИВНА ПОНУДА ЗА BMW СЕРИЈА 2 GRAN COUPÉ ОД 42.500€

BMW Серија 2 Gran Coupé е олицетворение на новата генерација на компактни купеа на BMW. Со својата динамична силуета, висококвалитетни материјали и уникатни дизајнерски карактеристики - како вратите без рамка, овој модел беспрекорно се вклопува во рангот на BMW купеа од повисоката класа. Новиот BMW Серија 2 Gran Coupé e елегантно и спортско, несомнено атрактивно купе кое секогаш и секаде се истакнува со својата ексклузивна привлечност.

 

Специјална акцискa понудa:

BMW Серија 2 Gran Coupé од 42.500€

 

За да ги погледнете автомобилите и да добиете повеќе информации за понудите Ве очекуваме во М Кар, на ул. Скупи бр.2 (контакт тел: 02 3096 600)

Дознајте повеќе

BMW 218i Gran Coupé со М Спорт пакет

 • СТАНДАРДНА ОПРЕМА
 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

BMW 218i Gran Coupé со М Спорт пакет

BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i
BMW 218i