unlockJOY

НЕ ОЧЕКУВААТ ПАТУВАЊА ИСПОЛНЕТИ СО РАДОСТ

 

Последните месеци беа тешки за сите нас. Но, сега е крајно време да погледнеме напред и да се вратиме на убавите нешта, за животот и возењето: возејќи по крајбрежјето, крстарење низ градот, посета на пријателите и создавање спомени што никогаш нема да ги заборавиме. Да ја отклучиме радоста - со нашите BMW модели и нашите специјални понуди за Вас.

Дознајте повеќе

ОТКЛУЧЕТЕ

 

Преглед на сите модели, вклучувајќи детали за технички карактеристики, опрема, цени и специјални понуди.

Дознајте повеќе
img

THE 1 – ОТКЛУЧЕТЕ АКЦИЈА

 

Кога велите акција, мислите на Серија 1. Со својот динамичен дизајн и различните , тој е совршен партнер за возење исполнето со радост низ урбаната џунгла. Дознајте повеќе за Серија 1 и добијте ја Вашата понуда.

 

Дознајте повеќе

THE 3 – ОТКЛУЧЕТЕ АМБИЦИЈА

 

Убавицата и ѕверот, или како што го нарекуваме: Серија 3.
Со својот емотивен дизајн, непогрешлива силуета и убедливи иновации, Серија 3 поставуваат високи стандарди. Бидете подготвени за нови технологии и спортско задоволство во возењето, кое е проследено со своите уникатни карактеристики.
Кликнете овде, за да добиете понуда.


Дознајте повеќе
img
img

THE 5 – ОТКЛУЧЕТЕ СТАТУС

 

Привлекувајќи внимание со моќното присуство и рафиниран дизајн.
Откријте ја елегантната појава, модерните линии и огромната енергија на Серија 5 Седан, кои го прават вистински лидер. Дознајте повеќе за бескомпромисното искуство во возењето, кое доаѓа заедно со голема удобност и иновативност. Контактирајте не за понуда.


 

Дознајте повеќе

ОТКЛУЧЕТЕ ПОНУДА

ОТКЛУЧЕТЕ
ИНСПИРАЦИЈА

THE 1
THE 3
THE 3
THE 3 PEHV
THE 5
THE 5
THE 5
THE 5
THE 1

THE 1

THE 3

THE 3

THE 3

THE 3

THE 3 PEHV

THE 3 PEHV

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

BMW M Нов
BMW серија 1
Бензин Дизел
BMW Серија 3 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW M Нов
BMW серија 5 седан (2020)
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW Серија 5 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
Нов
BMW Серија 7 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW X1
Бензин Дизел
BMW X2
Бензин Дизел
BMW X3
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW X4
Бензин Дизел
BMW X5
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
Нов
BMW X6
Бензин Дизел
BMW M Нов
BMW X6 M50i и M50d
Бензин Дизел
BMW X7
Бензин Дизел
BMW M Нов
BMW X6 M50i и M50d
Бензин Дизел