X3 & X4 Tactical Campaign

РАДОСТА ДОАЃА.

НЕОДОЛИВА ПОНУДА НА BMW X1,
X2, X3 И X4 ЗА ОГРАНИЧЕН
БРОЈ НА ВОЗИЛА.*

*Понудата важи за возила од залиха.

Дознајте повеќе
РАДОСТА ДОАЃА. НЕОДОЛИВА ПОНУДА НА BMW X1, <br>X2, X3 И X4 ЗА ОГРАНИЧЕН <br>БРОЈ НА ВОЗИЛА.*

BMW Х1 SDRIVE 18D | РАДОСТА ДОАЃА

ФИНАНСИРАЊЕ:

Финасирањето е овозможено со оперативен кредит од Централна Кооперативна Банка со следните услови:

Дознајте повеќе

BMW Х1 sDrive 18d Advantage

Акциска цена: 35.990 евра
*со xDrive цената изнесува 37.990 евра

x1
x1
x1

Тип финансирање

Автомобилски кредит

Редовна цена на автомобилот со иста опременост

47.330 €

Заштеда

11.340 €

Зафатнина (cm3)

1995

Моќност КС (KW)

150(110)

Менувач

8-степенa автоматска трансмисија

Максимална брзина

206 km/h

Забрзување 0-100 km/h

9,3 sec.

OПРЕМА

 • СТАНДАРДНА OПРЕМА

  • (ABS) Antilock Brake System , систем за спречување на блокирање на тркалата при нагли сопирања преку регулирање на притисокот во сопирачките и овозможува управливост во такви услови, и вклучува: (BAS) Brake Assist System систем за помош при сопирање кој го скратува патот на сопирање при панично сопирање и (CBC) Cornering Brake Control систем за стабилизирање на возилото при сопирање во свиоци.
  • Фронтални воздушни перници за возачот и совозачот со сензори за присутност.
  • Странични воздушни перници за возачот и совозачот.
  • Воздушни перници за заштита на главите на патниците напред и назад
  • Заштита од страничен удар во вратите.
  • Систем на браници, со заменливи делови, за удар до 15 км/ч, како и специјална ударно- абсорбирачка пена под предниот браник која може да издржи удар со брзина до 4 км/ч без оштетување на браникот.
  • Задни врати со механичка заштита од несакано отварање.
  • 17" ал. Наплатоци , “V spoke 560 “.
  • Штоф 'Grid'.
  • Внатрешни лајсни Satin Silver мат.
  • Ретровизори во боја на каросеријата. Со вградени LED трепкачи.
  • Предна хромирана украсна маска во форма на бубрези со црна решетка.
  • Индикатор за истрошеност на плочките за сопирање.
  • Предни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Задни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Паркинг сопирачка, електромеханичка.
  • Сервотроник.
  • Brake Energy Regeneration користење на енергијата на кочење за полнење на батеријата.
  • BMW TwinPower Turbo 4 цилиндра дизел мотор со директно впрскување.
  • Мануелен менувач 6 степен.
  • Предни светла за магла.
  • Сензор за дожд и автоматско вклучување на светла ноќе.
  • Follow-me-home функција.
  • Задни светла со LED технологија.
  • Клима уред.


   

 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
  Пакет Advantage
  • Зголемен резервоар за гориво за 10 литри
  • “Steptronic” 8 степена автоматска трансмисија
  • Спортски кожен управувач
  • Мултифункции на управувач
  • Сигурносни навртки на тркала
  • Сет за репарација на пневматик
  • Надворешни ретровизори со автоматско преклопување
  • Кровни шини, црни
  • Велурски патосници
  • Преден наслон за рака
  • Подесување на наслон на задни седишта
  • Park Distance Control (PDC)
  - 4 сензори назад
  - Копче за мануелна деактивација
  - Графички приказ на растојаниети при паркирање, прикажано на централниот дисплеј
  • Автоматски клима уред со 2 зони
  • Темпомат - Dynamic Cruise Control:
  - Темпомат со функција на кочење при брзини од 30 km/h до 250 km/h
  - Функција на кочење при надолнини
  - Прилагодување на брзината на комфорно ниво во свиоци
  - Управување преку мултифункционален волан
  - Дефинираната брзина и активноста на функцијата се претставени на инструмент таблата
  • Светлосен пакет
  - LED внатрешни светла за читање, напред и позади (со избор на боја)
  - Амбиентално осветлување со избор на 6 бои, на централна конзола и во внатрешните лајсни
  - Осветлување во пределот на предни и задни патосници
  - Излезно светло на вратите (напред и позади)
  - LED проекција на "Х" од надворешен возачки ретровизор
  - Надворешно осветлување на рачките од вратите (напред и позади)
  • LED светла:
  - Предни и задни светла, со трепкачи во LED технологија
  - Дневно светла и позиција
  - Кратки и долги светла со користење на LED технологија
  - Рачно подесување на висината на снопот

  • Навигациски систем со 8.8” дисплеј на допир со резолуција 1280 x 480 пиксели со контрола и преку iDrive Controller, вклучува и 5.7” инструмент табла со приказ на стрелки од навигацискиот систем
  • Металик боја по избор

BMW X2 SDRIVE 18D М SPORT | РАДОСТА ДОАЃА

BMW X2 sDrive 18d М Sport

Акциска цена: 39.990 евра
*со xDrive цената изнесува 41.990 евра

x2
x2
x2

Тип финансирање

Автомобилски кредит

Редовна цена на автомобилот со иста опременост

52.100 €

Заштеда

12.110 €

Зафатнина (cm3)

1995

Моќност КС (KW)

150 (110)

Менувач

8-степена автоматска трансмисија

Максимална брзина

206 km/h

Забрзување 0-100 km/h

9,2 sec.

OПРЕМА

 • СТАНДАРДНА OПРЕМА

  • (ABS) Antilock Brake System , систем за спречување на блокирање на тркалата при нагли сопирања преку регулирање на притисокот во сопирачките и овозможува управливост во такви услови, и вклучува: (BAS) Brake Assist System систем за помош при сопирање кој го скратува патот на сопирање при панично сопирање и (CBC) Cornering Brake Control систем за стабилизирање на возилото при сопирање во свиоци.
  • Фронтални воздушни перници за возачот и совозачот со сензори за присутност.
  • Странични воздушни перници за возачот и совозачот.
  • Воздушни перници за заштита на главите на патниците напред и назад
  • Заштита од страничен удар во вратите.
  • Систем на браници, со заменливи делови, за удар до 15 км/ч, како и специјална ударно- абсорбирачка пена под предниот браник која може да издржи удар со брзина до 4 км/ч без оштетување на браникот.
  • Задни врати со механичка заштита од несакано отварање.
  • 17" алуминиумски наплатоци “V-spoke style 560 “.
  • Штоф 'Grid'.
  • Внатрешни лајсни “Oxide Silver dark” мат со рабови “Black high-gloss”.
  • Ретровизори во боја на каросеријата. Со вградени LED трепкачи.
  • Предна хромирана украсна маска во форма на бубрези со црна решетка.
  • Индикатор за истрошеност на плочките за сопирање.
  • Предни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Задни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Паркинг сопирачка, електромеханичка.
  • Сервотроник.
  • Brake Energy Regeneration користење на енергијата на кочење за полнење на батеријата.
  • xDrive погон на сите четири тркала.
  • BMW TwinPower Turbo 4 цилиндра дизел мотор со директно впрскување.
  • 6 степен рачен менувач.
  • LED предни светла за магла.
  • LED предни светла ( кратко / долго ).
  • Сензор за дожд и ноќни светла.
  • Servotronic.
  • Задни светла со LED технологија.
  • Клима уред мануелен.
  • Мултифункции на управувач.
  • Active Guard- препознавање на возило и пешак напред.
  • Неметалик боја ( црна ).
   

 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
  Пакет М Спорт
  • Steptronic 8-степена автоматска трансмисија
  • Велурски патосници
  • Преден потпирач за рака
  • Park Distance Control (PDC)
  - 4 сензори назад
  - Копче за мануелна деактивација
  - Графички приказ на растојаниети при паркирање, прикажано на централниот дисплеј
  • Автоматски клима уред со 2 зони
  • Темпомат - Dynamic Cruise Control:
  - Темпомат со функција на кочење при брзини од 30 km/h до 250 km/h
  - Функција на кочење при надолнини
  - Прилагодување на брзината на комфорно ниво во свиоци
  - Управување преку мултифункционален волан
  - Дефинираната брзина и активноста на функцијата се претставени на инструмент таблата
  • Светлосен пакет
  - LED внатрешни светла за читање, напред и позади (со избор на боја)
  - Амбиентално осветлување со избор на 6 бои, на централна конзола и од внатрешните лајсни
  - Осветлување во пределот на предни и задни патосници
  - Излезно светло на вратите (напред и позади)
  - LED проекција на "Х" од надворешен возачки ретровизор
  - Надворешно осветлување на рачките од вратите (напред и позади)
  • Навигациски систем со 8.8” дисплеј на допир со резолуција 1280 x 480 пиксели со контрола и преку iDrive Controller, вклучува и 5.7” инструмент табла со приказ на стрелки од навигацискиот систем
  • Спортски седишта за возач и совозач
  • 19” алуминиумски наплатоци “ Double spoke style 722 M , bicolour “
  • Лајсни “ Aluminium hexagon “ со рабови “ Pearl Chrome “
  • М спорт потпирање (суспензија)
  • М спортски кожен управувач, со мултифункции
  • Надворешни елементи “ Frozen Grey “
  • М потпирач за нога
  • М ознаки на предни крила на возило
  • М ознаки на прагови на врати
  • Преден и заден браник со елементи на “ Frozen Grey “
  • Полумесеци на тркала на возило “ Frozen Grey “
  • Боја “ Alpine White “ неметалик
   

BMW X3 XDRIVE 20D | РАДОСТА ДОАЃА

BMW X3 xDrive 20d

Акциска цена: 52.200 евра

x3
x3
x3

Редовна цена на автомобилот со иста опременост

64.130 €

Заштеда

11.930 €

Тип на финансирање

Автомобилски кредит на годишни рати

Годишна рата 

17.400 €

Број на годишни рати 

3

Камата

0%

Зафатнина

1995

Моќност КС (KW): 

190(140)

Менувач

8-степена автоматска трансмисија

Максимална брзина

213 km/h

Забрзување 0-100 km/h

8,0 sec.

OПРЕМА

 • СТАНДАРДНА OПРЕМА
  • (ABS) Antilock Brake System , систем за спречување на блокирање на тркалата при нагли сопирања преку регулирање на притисокот во сопирачките и овозможува управливост во такви услови, и вклучува: (BAS) Brake Assist System систем за помош при сопирање кој го скратува патот на сопирање при панично сопирање и (CBC) Cornering Brake Control систем за стабилизирање на возилото при сопирање во свиоци.
  • Припрема за ISOFIX детски седишта на двете странични задни седишта.
  • Фронтални воздушни перници за возачот и совозачот со сензори за присутност.
  • Странични воздушни перници за возачот и совозачот.
  • Воздушни перници за заштита на главите на патниците напред и назад
  • Заштита од страничен удар во вратите.
  • Систем на браници, со заменливи делови, за удар до 15 км/ч, како и специјална ударно- абсорбирачка пена под предниот браник која може да издржи удар со брзина до 4 км/ч без оштетување на браникот.
  • Задни врати со механичка заштита од несакано отварање.
  • 18" алуминиумски наплатоци “ V spoke style 618 “.
  • Штоф “ Hevelius “.
  • Внатрешни лајсни “ Oxide silver dark matt “ со рабови “ Pearl Chrome “.
  • Ретровизори во боја на каросеријата. Со вградени LED трепкачи.
  • Сензор за дожд со автоматско вклучување на ноќни светла.
  • Предна хромирана украсна маска во форма на бубрези со црна решетка.
  • Индикатор за истрошеност на плочките за сопирање.
  • Предни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Задни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Multi-link задна оска, со потпирање во пет точки.
  • Brake Energy Regeneration користење на енергијата на кочење за полнење на батеријата.
  • Сервотроник.
  • BMW TwinPower Turbo 4 цилиндра дизел мотор со директно вбризгување.
  • Дизел филтер за честички.
  • Hill Descent Control систем за контрола на спуштање по надолнини.
  • Steptronic 8-степена автоматска трансмисија, вклучува и “Auto Hold“.
  • xDrive, интелигентен постојан погон на 4 тркала, со варијабилна распределба на вртежниот момент, вклучувајки ги проширените функции на DSC системот за контрола на интервенциите врз тракцијата и Hill Descent Control системот.
  • Деллива задна клупа 40:20:40
  • Потпирач за раце на задна клупа со два држачи за чаши.
  • Driving Experience control – режими на возење : Eco Pro / Comfort / Sport.
  • Follow-me-home функција.
  • Задни светла со LED технологија.
  • Темпомат - Dynamic Cruise Control:
  - Темпомат со функција на кочење при брзини од 30 km/h до 250 km/h
  - Функција на кочење при надолнини
  - Прилагодување на брзината на комфорно ниво во свиоци
  - Управување преку мултифункционален волан
  - Дефинираната брзина и активноста на функцијата се претставени на инструмент таблата
  • Мултифункционален кожен управувач.
  • Автоматски клима уред со 1 зона.
  • Автоматска работа на капак од багажник.
  • Автоматска Start/Stop функција.
  • Старт на моторот без употреба на клуч (Keyless).
  • Stereo speaker систем – 6 звучници.
  • Безжична врска за Bluetooth мобилен телефон и USB приклучок.
  • Неметалик боја ( Black ).

 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
  Пакет Advantage
  • Сигурносни навртки на тркала
  • Варијабилно спортско управување
  • Performance control варијабилна дистрибуција на вртежен момент на задна оска
  • Велурски патосници
  • Внатрешен и надворешни ретровизори со автоматско затемнување и електрично склопување
  • Пушачки пакет
  • Подесување на наслон на задни седишта
  • BMW Individual кровни шини “ Shadow Line “
  • Амбиентално осветлување
  • 3 зонски автоматски клима уред
  • LED светла за магла
  • Адаптивни LED предни светла
  • Автоматско долго светло
  • Park Assistant – составен од камера назад и паркинг сензори напред/назад. Асистира при паркирање на паралелни и латерални паркинг места со вртење на воланот, автоматско забрзување и сопирање. Калкулирање на паркинг просторот со помош на сензори . Системот содржи и " Active Park Distance Control " со автоматско сопирање при брзини од 5km/h кога се движи возилото назад .
  • BMW Live Cockpit Plus навигациски систем, 8,8” централен екран со touch функција, 5,7” екран на контролна табла, iDrive контролер со touch функција, Интелигентен гласовен асистент, 2 USB приклучоци.
  • Металик боја по избор
   

BMW X4 XDRIVE 20D | РАДОСТА ДОАЃА

BMW X4 xDrive 20d

Акциска цена: 56.100 евра

X4

Редовна цена на автомобилот со иста опременост

67.480 €

Заштеда 

11.380 €

Тип на финансирање

Автомобилски кредит на годишни рати

Годишна рата

18.700 €

Број на годишни рати

3

Камата

0%

Зафатнина

1995

Моќност КС (KW)

190(140)

Менувач

8-степен Автоматски со палки за пренос

Максимална брзина

213 km/h

Забрзување 0-100 km/h

8,0 sec.

OПРЕМА

 • СТАНДАРДНА OПРЕМА
  • (ABS) Antilock Brake System , систем за спречување на блокирање на тркалата при нагли сопирања, вклучува и: (BAS) Brake Assist System систем за помош при сопирање кој го скратува патот на сопирање при панично сопирање и (CBC) Cornering Brake Control систем за стабилизирање на возилото при сопирање во свиоци.
  • Припрема за ISOFIX детски седишта на двете странични задни седишта.
  • Фронтални воздушни перници за возачот и совозачот со сензори за присутност.
  • Странични воздушни перници за возачот и совозачот.
  • Воздушни перници за заштита на главите на патниците напред и назад
  • Заштита од страничен удар во вратите.
  • Систем на браници, со заменливи делови, за удар до 15 км/ч, како и специјална ударно- абсорбирачка пена под предниот браник која може да издржи удар со брзина до 4 км/ч без оштетување на браникот.
  • Задни врати со механичка заштита од несакано отварање.
  • 18" Ал. наплатоци “ V spoke style 618 “.
  • Штоф “ Hevelius “.
  • Внатрешни лајсни “ Oxide silver dark matt “ со рабови “ Pearl Chrome “.
  • Ретровизори во боја на каросеријата. Со вградени LED трепкачи.
  • Сензор за дожд со автоматско вклучување на ноќни светла.
  • Предна хромирана украсна маска во форма на бубрези со црна решетка.
  • Индикатор за истрошеност на плочките за сопирање.
  • Предни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Задни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Multi-link задна оска, со потпирање во пет точки.
  • Brake Energy Regeneration користење на енергијата на кочење за полнење на батеријата.
  • Сервотроник.
  • Варијабилно спортско управување.
  • Performance control.
  • BMW TwinPower Turbo 4 цилиндра дизел мотор со директно впрскување.
  • Дизел филтер за честички.
  • Steptronic 8 степена автоматска трансмисија , со палки за пренос на управувач, вклучува и “ Auto Hold “.
  • xDrive, постојан погон на 4 тркала, со варијабилна распределба на вртежниот момент, вклучувајки ги проширените функции на DSC системот за контрола на интервенциите врз тракцијата и Hill Descent Control.
  • Паркинг сензори напред и назад.
  • Деллива задна клупа 40:20:40
  • Потпирач за раце на задна клупа со два држачи за чаши.
  • Driving Experience control – режими на возење : Eco Pro / Comfort / Sport.
  • Follow-me-home функција.
  • LED предни светла со проширени функции ( кратко / долго , содржат и
  • “ Cornering “ светла при вртење во свиоци ).
  • Задни светла со LED технологија.

  • Темпомат - Dynamic Cruise Control:
  - Темпомат со функција на кочење при брзини од 30 km/h до 250 km/h
  - Функција на кочење при надолнини
  - Прилагодување на брзината на комфорно ниво во свиоци
  - Управување преку мултифункционален волан
  - Дефинираната брзина и активноста на функцијата се претставени на инструмент таблата
   
  • Мултифункционален спортски кожен управувач .
  • Автоматски клима уред.
  • Автоматска работа на капак од багажник.
  • Автоматска Start/Stop функција.
  • Старт на моторот без употреба на клуч (Keyless).
  • Stereo speaker систем – 6 звучници.
  • Безжична врска за Bluetooth мобилен телефон и USB приклучок.
  • Active Guard – препознавање на возило и пешак напред.

 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
  Пакет Advantage
  • Steptronic 8 степена автоматска трансмисија, со палки за пренос на управувач, вклучува и “Auto Hold“
  • BMW Live Cockpit Plus
  - Навигациски систем со 8,8’ централен екран со Touch функција, како и 5,7” екран на инструмент табла, iDrive Controller за мануелно управување, BMW Intelligent Voice Assistant, 2 USB приклучоци
  • Parking Assistant
  - Составен од камера назад заедно со сензори напред и назад
  - Асистира при паркирање на паралелни и латерални паркинг места со самостојно вртење на управувачот, автоматско забрзување и сопирање
  - Калкулирање на паркинг просторот со помош на сензорите
  - Системот содржи и Active Park Distance Control со автоматско сопирање при брзини од 5 km/h кога се движи возилото назад
   
  • LED светла:
  - Предни и задни светла, со трепкачи во LED технологија
  - LED светла за магла
  - Адаптивни LED предни светла
  - Дневно светлo
  - Кратки и долги светла со користење на LED технологија
  - Рачно подесување на висината на снопот
  - Автоматско вклучување на долги светла
  • Автоматски клима уред со 3 зони
  • Внатрешен и надворешни ретровизори со автоматско затемнување и електрично склопување
  • Амбиентално осветлување со избор на 6 бои, на централна конзола и од внатрешните лајсни
  • Осветлување во пределот на предни и задни патосници
  • Kрoвни шини Aluminium satinated
  • BMW Individual Надворешни лајсни Aluminium satinated
  • Велурски патосници
  • Пушачки пакет
  • Деактивација на предно воздушно перниче
  • Сигурносни навртки на тркалa