Понуда без компромиси

ПОНУДА БЕЗ КОМПРОМИСИ.

BMW СЕРИЈА 1 СО БОГАТ ПАКЕТ ОПРЕМА.

ПОНУДА БЕЗ КОМПРОМИСИ.

BMW СЕРИЈА 1 СО БОГАТ ПАКЕТ ОПРЕМА.

ПОНУДА БЕЗ КОМПРОМИСИ.BMW СЕРИЈА 1 СО БОГАТ ПАКЕТ ОПРЕМА.

BMW 116i за само 21.800€ и BMW 116d за само 24.990€, или за 229€ месечно.

17" алуминиумски фелни
LED предни светла
Клима уред
Паркинг сензори позади
Спортски М кожен управувач
Hands-free единица со USB интерфејс
Светлосен пакет
LED светла за магла
Сензор за дожд и светло
Преден лизгачки наслон
Индикатор за притисок во гумите
Сервотроник


Contact:
М Кар
Увозник на BMW за Македонија
02 3096 600
www.bmw.com.mk