BMW 318d со богат пакет опрема

ПОНУДА БЕЗ КОМПРОМИСИ.

BMW 318d со богат пакет опрема.

ПОНУДА БЕЗ КОМПРОМИСИ.

BMW 318d со богат пакет опрема.

ПОНУДА БЕЗ КОМПРОМИСИ.BMW 318d со богат пакет опрема.

BMW 318d SPORT LINE ПАКЕТ ОПРЕМА.

Акциска цена 36.900€. Месечна рата 298€.

Редовна цена на возилото со дополнителна опрема и ДДВ

48.260 €

Заштеда

11.360 €

Работна Зафатнина

1.995 cm3

Снага на мотор KS (KW)

150 (110)

Менувач

Автоматски 8 степен

Максимална брзина

212 km/h

Забрзување 0-100 km/h

8,4 sec.

ОПРЕМА.

 • СТАНДАРДНА ОПРЕМА
  • (ABS) Antilock Brake System , систем за спречување на блокирање на тркалата при нагли сопирања преку регулирање на притисокот во сопирачките и овозможува управливост во такви услови, и вклучува: (BAS) Brake Assist System систем за помош при сопирање кој го скратува патот на сопирање при панично сопирање и (CBC) Cornering Brake Control систем за стабилизирање на возилото при сопирање во свиоци.
  • Фронтални воздушни перници за возачот и совозачот со сензори за присутност.
  • Странични воздушни перници за возачот и совозачот.
  • Воздушни перници за заштита на главите на патниците напред и назад
  • Заштита од страничен удар во вратите.
  • Систем на браници, со заменливи делови, за удар до 15 км/ч, како и специјална ударно- абсорбирачка пена под предниот браник која може да издржи удар со брзина до 4 км/ч без оштетување на браникот.
  • Dynamic stability Control ( DSC ).
  • Задни врати со механичка заштита од несакано отварање.
  • Издувни цевкa округлa, видливa лево .
  • 16" челични тркала.
  • Штоф 'Move’.
  • Внатрешни лајсни " Satin Silver matt ".
  • Индикатор за истрошеност на плочките за сопирање.
  • Предни диск кочници со внатрешно ветилирање.
  • Халогенски предни светла , со LED позиција.
  • Задни светла со LED технологија.
  • Welcome Lights - осветлување при влегување во возилото.
  • 6 степена мануелна трансмисија.
  • Паркинг сопирачка, рачна.
  • Brake Energy Regeneration користење на енергијата на кочење за полнење на батеријата.
  • Performance Control.
  • BMW TwinPower Turbo 4 цилиндра дизел мотор со директно впрскување.
  • Дизел филтер за честички.
  • Мануелно подесување на седиште и наслон.
  • Кожен волан.
  • Мултифункционален кожен волан.
  • Автоматски клима уред.
  • Мануелно висинско и длабинско подесување на управувачот.
 • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
  • Steptronic 8 степена автоматска трансмисија
  • Сервотроник
  • Сигурносни навртки на тркала
  • Паркинг камера позади
  • Велурски патосници
  • Внатрешен и надворешни ретровизори со автоматско затемнување и ел. Склопување
  • Пушачки пакет
  • Пакет за дополнителен простор
  • Паркинг сензори позади
  • Сензор за дожд и автоматско вклучување на светла ноќе
  • 2 зонски автоматски клима уред со проширени функции
  • Темпомат
  • Светлосен пакет
  • Дополнителни 12V приклучоци за струја
  • LED предни светла
  • Автоматско вклучување и исклучување на долгите светла во зависност од сообраќајот
  • Деактивација на предно совозачко воздушно перниче
  • Потпирачи за глава на задни седишта , склопувачки
  • HiFi музички систем , 205W дигитален засилувач , 9 звучници
  • Безжична врска за Bluetooth мобилен телефон и USB приклучок
  • Инструмент табла со проширени функции
  • М Спортски кожен волан

  Sport Line пакет :

  • Штоф “Corner” Anthracite/Grey highlight | Black
  • Спортски кожен волан
  • 17” ал. Наплатоци “Double spoke style 392 “
  • Спортски седишта за возач и совозач
  • Лајсни “ Black high gloss “ со рабови “ Chrome “
  • Лајсна на преден одбојник во црна сјајна боја
  • Елементи на воздушни вцисиви на преден браник во црна сјајна боја
  • Лајсна на заден одбојник во црна сјајна боја
  • Бубрези со 7 ребра црни со висок сјај
  • Sport ознака на предни крила на возило
  • BMW Sport ознака на прагови на врати
  • Издувна цевка во “ Black Chrome “ боја
  • Боја: Црна неметалик