unlockJOY

ИСКЛУЧИТЕЛНА ПОНУДА ЗА СЕРИЈА 1, 3 И 5.

Исклучителна понуда за Серија 1, 3 и 5.

НЕ ОЧЕКУВААТ ПАТУВАЊА ИСПОЛНЕТИ СО РАДОСТ

 

Изминатите месеци беа тешки за сите нас. Но, сега е крајно време да погледнеме напред и да се вратиме на убавите нешта во животот и возењето: возење по крајбрежјето, опуштеното возење низ градот, средбите со пријателите и создавањето незаборавни спомени. Ајде да отклучиме радост – со нашите BMW модели и специјалните понуди за Вас

Дознајте повеќе

ОТКЛУЧЕТЕ

 

Преглед на сите модели, вклучувајќи детали за технички карактеристики, опрема, цени и специјални понуди.

Дознајте повеќе
img

THE 1 – ОТКЛУЧЕТЕ АКЦИЈА

 

Кога помислувате на акција, мислите на Серија 1. Со својот динамичен дизајн и разновидните подобрувања на перформансот, тој е совршениот партнер за вистинско уживање во возењето низ градската џунгла. 

 

Дознајте повеќе

THE 3 – ОТКЛУЧЕТЕ АМБИЦИЈА

 

Убавицата и sверот, или како што го нарекуваме: Серија 3. Со неговиот емотивен дизајн, непогрешлива силуета и убедливи иновации, Серија 3 поставува високи стандарди. Почувствувајте ја возбудата за нови технологии и спортско задоволство во возењето, кое е проследено со неговите уникатни карактеристики. Кликнете овде за да ја добиете Вашата понуда.

Дознајте повеќе
img
img

THE 5 – ОТКЛУЧЕТЕ СТАТУС

 


Привлекува внимание со моќното присуство и префинетиот дизајн. Откријте ја елегантната појава, модерните линии и енормната енергија на Серија 5 Седан, кои го прават вистински лидер. Дознајте повеќе за бескомпромисното искуство во возењето, кое доаѓа пропратно со врвен комфор и иновативност. Контактирајте не за понуда.

 

Дознајте повеќе

ОТКЛУЧЕТЕ ПОНУДА

ОТКЛУЧЕТЕ
ИНСПИРАЦИЈА

THE 1
THE 3
THE 3
THE 3 PEHV
THE 5
THE 5
THE 5
THE 5
THE 1

THE 1

THE 3

THE 3

THE 3

THE 3

THE 3 PEHV

THE 3 PEHV

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

THE 5

BMW M Нов
BMW серија 1
Бензин Дизел
BMW Серија 3 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW M Нов
BMW серија 5 седан (2020)
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW Серија 5 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
Нов
BMW Серија 7 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW X1
Бензин Дизел
BMW X2
Бензин Дизел
BMW X3
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW X4
Бензин Дизел
BMW X5
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
Нов
BMW X6
Бензин Дизел
BMW M Нов
BMW X6 M50i и M50d
Бензин Дизел
BMW X7
Бензин Дизел
BMW M Нов
BMW X6 M50i и M50d
Бензин Дизел