BMW Roadside Assistance

КОГА ПОМОШТА ВИ Е НАЈПОТРЕБНА: НИЕ СМЕ СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА.

BMW Помош на Пат.

BMW Ви стои на располагање во секое време - и тоа секако важи дури и кога ќе се појави непредвидена ситуација. Бројот за помош на пат на BMW ви овозможува да добиете брза и сеопфатна поддршка во секое време, без оглед на околностите.

Дознајте повеќе
КОГА ПОМОШТА ВИ Е НАЈПОТРЕБНА: НИЕ СМЕ СЕКОГАШ НА ВАША СТРАНА.BMW Помош на Пат.

БРЗА ПОДДРШКА КОГА ПОМОШТА ВИ Е НАЈПОТРЕБНА.

BMW-Mobility

BMW Помош на пат.

Бесплатната услуга за помош на патот на BMW е достапна за сите возачи на BMW 24 часа на ден, 365 дена во годината. Еден повик - и нашите експерти се на Ваша услуга, или на телефон или на местото на настанот - доколку е потребно. Кога ќе не повикате, ние се грижиме за апсолутно сè што треба да се направи во случај на дефект или несреќа. Дури и преку телефон можеме да ви обезбедиме важни информации и доколку е потребно иницираме понатамошни чекори. Во меѓувреме, можете да останете потполно мирни и без грижи за Вашата мобилност. Вашиот BMW автомобил е во најдобрите раце со нашите експерти. BMW Service ќе го врати во првобитната состојба - дополнителна вредност во однос на задржување на вредноста и животниот век. BMW Roadside Assistance ви дава професионална и стручна поддршка за постојан квалитет и мобилност на Вашето BMW: започнувајќи со едноставен телефонски повик на: +389 2 3181 380

Дознајте повеќе
BMW-Mobility

BMW Помош при незгода.

Во најскоро време испраќаме тим од BMW Service или организираме помош преку експерти за соработка од BMW Mobility. Доколку не е можно да се поправат штетите на лице место, BMW Breakdown Assistance организира контакт и навигација до најблискиот партнер на BMW,и доколку е потребно, возилото да се однесе дотаму.

Дознајте повеќе
BMW-Mobility

BMW Помош при несреќа.

Услугата BMW Mobility нуди сеопфатен пакет на бесплатни услуги и важи во сите земји на Европската Унија. Во случај на дефект на возилото, на располагање Ви се широк асортиман на услуги, како што се: помош на пат, пренос на возило, извлекување, замена на возач, изнајмување на автомобил (приватно возен изнајмен автомобил), хотелско сместување, трансфер на патници, покривање на патни трошоци, престој на обезбедено место, репатријација на возило, превземање на возилo. Услугите на BMW Mobility важат во случај на: дефект на возилото, дефект предизвикан од корисникот (оштетени пневматици, празен акумулатор, проблем со горивото), сообраќајна незгода, пожар во возилото, кражба, вандализам. Услугата BMW Mobility важи 2 години за нови возила на BMW - со можност за продолжување до 5 години.

Дознајте повеќе