XCrew

РАДОСТА ДОАЃА.

НЕОДОЛИВА ПОНУДА НА BMW X1,
X2, X3 И X4 ЗА ОГРАНИЧЕН
БРОЈ НА ВОЗИЛА.*

corona. your questions our answer.

КОРОНА. ВАШИ ПРАШАЊА – НАШИ ОДГОВОРИ.

Сосема новиот BMW Серија 2 Gran Coupé F44 2020

THE 2

ПРВИОТ BMW СЕРИЈА 2 GRAN COUPÉ: СИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

BMW Serie 1 Tactical Campaign

ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН. МОМЕНТ ЗА ОДЛУКА

Новиот BMW Серија 1 со богат пакет опрема веќе од 28.500€

BMW X6 од странична перспектива пред урбана заднина.

THE X6

ПОТПОЛНО НОВИОТ BMW X6

BMW Serie 1 Tactical Campaign

THE 8

BMW СЕРИЈА 8 GRAN COUPÉ

BMW серија 1 во металик Misano Blue боја, поглед однапред во возење.

THE 1

СОСЕМА НОВИОТ BMW СЕРИЈА 1

BMW PREMIUM SELECTION.

BMW PREMIUM SELECTION

ПРОГРАМА ЗА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

BMW X1, тричетвртински приказ од напред при возење сред планински пејзаж.

THE X1

НОВИОТ BMW X1

Преден поглед на BMW Серија 3 Sedan во возење дење под стаклена зграда.

ВОЗЕТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА, НАМЕСТО ТАА ВАС

Новиот BMW Серија 3 Седан

BMW X5 патува низ градот ноќе

THE BOSS

Новиот BMW X5

BMW Серија 7 Седан: сив BMW во тричетвртински преден кадар опкружен со снопови светлина

THE 7

Новиот BMW Серија 7

РАДОСТА ДОАЃА.

НЕОДОЛИВА ПОНУДА НА BMW X1,
X2, X3 И X4 ЗА ОГРАНИЧЕН
БРОЈ НА ВОЗИЛА.*

КОРОНА. ВАШИ ПРАШАЊА – НАШИ ОДГОВОРИ.

THE 2

ПРВИОТ BMW СЕРИЈА 2 GRAN COUPÉ: СИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН. МОМЕНТ ЗА ОДЛУКА

Новиот BMW Серија 1 со богат пакет опрема веќе од 28.500€

THE X6

ПОТПОЛНО НОВИОТ BMW X6

THE 8

BMW СЕРИЈА 8 GRAN COUPÉ

THE 1

СОСЕМА НОВИОТ BMW СЕРИЈА 1

BMW PREMIUM SELECTION

ПРОГРАМА ЗА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА

THE X1

НОВИОТ BMW X1

ВОЗЕТЕ ЈА ТЕХНОЛОГИЈАТА, НАМЕСТО ТАА ВАС

Новиот BMW Серија 3 Седан

THE BOSS

Новиот BMW X5

THE 7

Новиот BMW Серија 7

BMW M Нов
BMW серија 1
Бензин Дизел
BMW Серија 3 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW Серија 5 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
Нов
BMW Серија 7 Седан
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW X1
Бензин Дизел
BMW X2
Бензин Дизел
BMW X3
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
BMW X4
Бензин Дизел
BMW X5
Бензин Дизел Plug-in Хибрид
Нов
BMW X6
Бензин Дизел
BMW M Нов
BMW X6 M50i и M50d
Бензин Дизел
BMW X7
Бензин Дизел
BMW M Нов
BMW X6 M50i и M50d
Бензин Дизел
BMW Премиум Избор

BMW PREMIUM SELECTION

Одбрани BMW користени автомобили со позната сертифицирана историја.
BMW КАТАЛОЗИ & BMW ВОДИЧ ЗА ВОЗАЧОТ

BMW КАТАЛОЗИ &
BMW ВОДИЧ ЗА ВОЗАЧОТ

Тест Возење

БАРАЊЕ ЗА ТЕСТ ВОЗЕЊЕ.

Резервирајте BMW за тест возење денес.
BMW Efficient Dynamics

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Задоволството е BMW EfficientDynamics. Намалена потрошувачка и зголемено возачко задоволство.
BMW Lifestyle

BMW ROADSIDE ASSISTANCE

Услугата BMW Помош на Пат е достапна 24/7, 365 дена во годината, преку BMW Mobility. Телефон: +389 2 3181 380
BMW Финансиски Услуги.

BMW ФИНАНСИСКИ УСЛУГИ.

Кредитот е во соработка со Централна Кооперативна Банка.