ОПШТИ НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА.

Најчесто поставувани прашања за BMW – заедно со нивните одговори.

Дали би сакале да знаете нешто повеќе за BMW? Посетете ја BMW фабриката? Или започнете ја својата кариера во BMW Aвстрија? Овде може да добиете одговори, линкови и контакт податоци.

Дознајте повеќе
  • Може ли да нарачам Прирачник за сопственикот за BMW подоцна? И, дали е ова можно, доколку имам постара верзија на BMW возило или мотор?
  • Каде можам да добијам информации и билети за BMW Welt изложбениот центар и други BMW организации во Минхен?
  • Како и каде може да ја посетам BMW фабриката во Германија?
  • Би сакал продолжено да тестирам BMW. Дали е можно да спроведам тест возење за време на целиот викенд?
  • Каде може да добијам информации за историјата на BMW?