bmw

КАРИЕРА ВО BMW МАКЕДОНИЈА

 

Ние веруваме дека најдобриот начин да се предвиди иднината е да се создаде. Секој ден, нашите вработени ја создаваат автомобилската историја, соочувајќи се со предизвиците на нашето време, со пионерски идеи и врвни технологии.

А кои сме ние?

Ние сме М Кар, официјален увозник на брендовите BMW и MINI во Македонија и Косово. Најсовремената технологија, сертифициранот тим за продажба и пост продажба и врвната услуга ни помагаат да креираме успешна приказна на пазарот за премиум автомобили.

 

Дали сакате и Вие да работите за еден од најголемите светски брендови? Бараме нови колеги кои со приклучување кон нашиот одличен тим ќе придонесат за остварување на целите на компанијата и ќе си обезбедат можност за личен и професионален развој.

Во моментов, можете да аплицирате за следните отворени позиции:

 

Дознајте повеќе

Кога ја испраќате вашата е-пошта и биографија, ве молиме наведете ја позицијата за која сте заинтересирани.  Покрај ова, можете во секое време да аплицирате во нашата база за потенцијални вработени: hr@m-car.mk 

Дознајте повеќе