BMW EfficientDynamics BMW ознаки на гуми

BMW ТРКАЛА И ГУМИ – ИЗРАБОТЕНИ ПО МЕРКА, ТЕСТИРАНИ, БЕЗБЕДНИ

Информации за својствата на гумите што се користат во BMW.

BMW ТРКАЛА И ГУМИ – ИЗРАБОТЕНИ ПО МЕРКА, ТЕСТИРАНИ, БЕЗБЕДНИИнформации за својствата на гумите што се користат во BMW.

Гумите имаат големо влијание врз карактеристиките на возење и безбедноста. Поради тоа инсистираме на високи стандарди од гумите за нашите возила. Овие стандарди значат дека ги подложуваме гумите на строги тестови со до 50 различни критериуми за квалиетт. А тоа е многу повеќе од задолжителните барања на еднообразната регулатива за ознака на гуми што важи секаде во Европа. Дополнително, развојот се одвива во блиска соработка со водечките производители на гуми. Гумите се изработени по мерка за да се осигури совршен и индивидуален спој за вашиот BMW

Дознајте повеќе

Можни комбинации од тркала и гуми според специфичните модели:

BMW Серија 1

BMW Серија 6

BMW Серија 7

BMW Серија X

BMW Серија i

BMW Серија Z