SHOP THE LOOK

THE NEW

5

НОВИОТ BMW СЕРИЈА 5 СЕДАН.

BMW 520d: Потрошувачка на гориво, комбинирано WLTP во л/100 км: 5,6–5,1; CO2 емисии, комбинирано WLTP во г/км: 147–133

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

ВАРИЈАНТИ.

Модели

    BMW 520i sDrive Limousine

    Моќност

    197 kW (кс) [2]

    Вртежен момент

    400 Nm [2]

    0-100 км/ч

    7.3 с

    Vmax

    233 км/ч

    BMW 520d: Потрошувачка на гориво, комбинирано WLTP во л/100 км: 5,6–5,1; CO2 емисии, комбинирано WLTP во г/км: 147–133

    [2] Прелиминарни вредности; сите вредности што недостигаат не биле достапни во времето на објавување. Привремено засилување <10 секунди во споредба со номиналната вредност. Составен од мотор со внатрешно согорување (наведена номинална вредност) и електричен погон (до наведената номинална вредност).

    ВАШИОТ НОВ BMW СЕРИЈА 5 СЕДАН.

    [2] Бојата Fire red црвена металик боја се очекува да биде достапна од 11/23 г.

    ВОЗНА ДИНАМИКА

    ВОЗЕЊЕ ВО НОВИОТ BMW СЕРИЈА 5.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Удобен, спортски и флексибилен. Новиот BMW Серија 5 е совршен придружник дури и на долги патувања.

    ДИЗАЈН

    АТРИБУТИ НА НАДВОРЕШНОСТА.

    ДИЗАЈН НА ВНАТРЕШНОСТА.

    АТРИБУТИ НА ВНАТРЕШНОСТА.

    ТЕХНОЛОГИИ

    СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ И ПОВРЗУВАЊЕ.

    Секогаш во вистинската лента и на вистинското растојание

    Driving Assistant Professional безбедно го одржува вашето возило во својата лента и на растојание при брзини до 210 км/ч. Додатна предност – особено при сообраќаен метеж. Во итен случај, вашиот BMW ќе сопре и автоматски ќе продолжи со возење.

    Вашиот BMW паркира за вас.

    Паркирајте без да бидете во возилото. Parking Assistant Professional автоматски го паркира и отпаркира вашиот BMW наместо вас. Извршете го маневарот до 200 м еднаш, а потоа зачувајте го.

    Видете повеќе од она што е пред вас.

    BMW Live Cockpit Professional ги проектира најважните информации директно во вашето видно поле, без да мора да го тргнете погледот од патот. Augmented View го збогатува патот пред вас и ви дава графички сигнали за да ви ја олесни навигацијата.

    ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА ЗА НОВИОТ BMW СЕРИЈА 5.