BMW М КАР МАКЕДОНИЈА

BMW М КАР МАКЕДОНИЈА

BMW М КАР МАКЕДОНИЈА

ИНФОРМАЦИИ ЗА КОНТАКТ

 

Адреса:

BMW M Car Macedonia

Скупи бр.2, 1000 Скопје

 

Работно време на салонот:

Понеделник - петок: 09:00 - 17:00 часот­

Сабота: 09:00 - 14:00 часот

 

Работно време на сервисот:

Понеделник- петок: 08:00 - 17:00 часот

 

Работно време на продажба на резервни делови:

Понеделник- петок: 08:00 - 17:00 часот

 

 

 

Контакт:

Oпшти информации: office@m-car.mk

Продажба: sales@m-car.mk

Сервис и резервни делови: service@m-car.mk

Телефон: +389 (0)2 309 66 00

Дознајте повеќе

ЗА НАС

 

Врз основа на ексклузивен договор, M Кар дооел го претставува BMW Group во Македонија и Косово.

 

На 15 септември 2015 година, со потпишување на договорот за официјален претставник на возилата од марките BMW и MINI, започна официјалната работа на компанијата: продажба на возила, продажба на резервни делови и постпродажни активности.

 

Компанијата поседува продажен и сервисен центар за BMW и MINI, лоциран во Скопје. Од почетоците на своето работење компанијата врши и дипломатска продажба. Од 2017 година компанијата е и центар за продажба на сертифицирани користени возила на BMW - BMW Premium Selection и врши продажба и откуп на користени возила по принципот „старо за ново“. Во 2020 година, М Кар ја додаде и програмата за целосно електрични возила BMWi во својата гама.

 

Мисијата на М Кар дооел е да биде лидер во премиум сегментот, синоним за ексклузивен квалитет, врвен дизајн, безбедност и луксуз. Со континуирано исполнување на најновите стандарди на BMW Group, поседувајќи извонредна инфраструктура,  квалитетот на брендовите кои ги застапува и работејќи со искусен и посветен тим, М Кар секогаш цели кон задржување на највисоките стандарди на грижа и задоволство на своите клиенти.

 

Истовремено, важен бизнис принцип на M Кар дооел е општествено одговорното работење во согласност со сите закони и прописи кои ја регулираат оваа област, почитувајќи ги внатрешните деловни принципи и принципите на странските партнери.

 

 

 

 

 

 

Дознајте повеќе