BMW Premium

ЗАДОВОЛСТВОТО ВО ВОЗЕЊЕТО
НЕМА РОК НА ТРАЕЊЕ.

Kористени возила од BMW Premium Selection.

Откријте го чистото задоволство во возењето со користените возила од BMW Premium Selection. Сите користени од понудата BMW Premium Selection возила поминуваат детален визуелен и технички преглед од нашите специјалисти: за 100 % премиум квалитет и бескомпромисна сигурност. Секое користено возило од BMW Premium Selection има активна гаранција и ви нуди богато портфолио на услуги и опции. Едноставно дојдете и дозволете да бидете инспирирани.

Дознајте повеќе
ЗАДОВОЛСТВОТО ВО ВОЗЕЊЕТО <br>НЕМА РОК НА ТРАЕЊЕ.Kористени возила од BMW Premium Selection.
BMW Premium Selection certificate

И НИЕ ИМАМЕ СТАНДАРД. САМО ШТО КАЈ НАС Е ПОВИСОК.

За нас квалитетот не е само ветување туку и принцип. Користено возило од секцијата BMW Premium Selection не е постаро од пет години и има поминато најмногу 120.000 км. Освен тоа, поминало строга инспекција во нашиот преглед на возила од 360°. Само возилата што ги исполнуваат сите прецизно дефинирани стандарди се вклучени во понудата. Возилата од Premium Selection се достапни само кај партнерите на BMW Premium Selection, па затоа секогаш можеме да ви гарантираме максимален квалитет. Дојдете и уверете се!
 

BMW Premium Selection

Benefits from every angle

ПОГОДНОСТИ ОД СЕКОЈ АГОЛ.

Секое користено возило од BMW Premium Selection поминало темелен преглед од 360° од нашите експерти за да бидеме сигурни дека ги исполнува највисоките стандарди. Меѓутоа, освен премиум квалитет, користено возило од BMW Premium Selection ви нуди и многу дополнителни погодности, пред сè: чисто задоволство во возењето.
 

Кои се придобивките што ги нуди програмата BMW Premium Selection?

Offers with personality

ПРИВЛЕЧНИ ПОНУДИ.

Со разновидните понуди од BMW Premium Selection, брзо ќе ви најдеме возило што одговара на вашите лични барања. Искористете го нашиот уникатен избор. Сè што треба да направите е директно да го контактирате нашиот партнер или да ги разгледате новите модели по поволни услови што редовно се наведени овде.

Постојано нов избор на понуди од BMW Premium Selection.