Успешна приказна која датира децении наназад и претставува врвно бизнис возило: BMW Серија 5 Sedan. Спортски, елегантен и сигурен – а, да не се спомене и крајно ориентиран кон иднината. Со бројни технички иновации или опционални системи за помош на возачот од BMW ConnectedDrive, како Driving Assistant Plus. И, се разбира, ефикасните бензински мотори во BMW 520i, 528i BMW, BMW 535i и BMW 550i. Потоа, тука се најновите дизел единици како што се оние што се користат во исклучително економичните BMW 520d, BMW 525d, BMW 530d и BMW 535d и импресивно динамичниот M550d. Во прилог на сето ова, интелигентниот систем BMW xDrive погон на сите тркала обезбедува задоволство при возењето на секој пат, на секој свијок и во секоја ситуација.


Без разлика дали сте во потрага по користено или ново BMW Серија 5 возило - тука ќе ги најдете сите информации, тест извештаи и понуди за финансирање и лизинг на сегашните модели BMW Серија 5 - и, се разбира, дилер за Вашето тест возење.

Дознајте повеќе