НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.

BMW СЕРИЈА 3.

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.

BMW СЕРИЈА 3.

НЕ ЧЕКАЈТЕ УТРЕ, ВОЗЕТЕ ДЕНЕС.BMW СЕРИЈА 3.

Специјална едиција BMW Серија 3, со богат пакет опрема: Sportline Shadow.

 

Акциска пакет понуда со финансирање :
12.500,00 евра *
*една од 3 годишни рати


0% камата
0% предвремена отплата

 

Секое издание на BMW Серија 3 ги нагласува своите аспирации да биде најсилен, а воедно и најелегантен седан во својата класа. Совршен спој на спорт и динамика. Висок квалитет и софистицираност. BMW Серија 3, секогаш прав избор.

 

Не пропуштајте ја акциската понуда, и заштедете повеќе од 10.000 евра.
Можност за замена на вашето возило, по принципот „Старо за ново”

Read more

ПАКЕТ ОПРЕМА:

 • Едиција „Sport Line Shadow“

  • Неметалик боја “ Alpine White ”

  • 8 степен автоматски менувач

  • LED светла

  • Паркинг камера позади

  • Паркинг сензори напред и назад

  • 2 зонски автоматски клима уред

  • 18” алуминиумски наплатоци

  • Темпомат

  • Светлосен пакет

  • LED светла за магла

  • Спортски кожен волан

  • Кожа / Штоф комбинација “ Breeze “ Anthracite | Black

  • Спортски седишта за возач и совозач

  • Автоматско вклучување на долги светла

  • Внатрешен ретровизор со автоматско затемнување

  • Пакет за дополнителен простор

  • Лајсни “ Aluminium Carbon Dark” со рабови “ Pearl gloss chrome “

  • Инструмент табла со проширени функции

  • Контрасни штепови на инструмент плоча

  • Сервотроник

  • Сигурносни навртки на тркала

  • Мониторинг на притисок во гуми

  • Преден потпирач за рака, лизгачки

  • Сензор за дожд и автоматско вклучување на светла ноќе