BMW Серија 1 М Sport Shadow

ИСКОРИСТИ ГО МОМЕНТОТ.

Лимитирина понуда за BMW Серија 1 М Sport Shadow од 21.990 €.

ИСКОРИСТИ ГО МОМЕНТОТ.

Лимитирина понуда за BMW Серија 1 М Sport Shadow од 21.990 €.

ИСКОРИСТИ ГО МОМЕНТОТ.Лимитирина понуда за BMW Серија 1 М Sport Shadow од 21.990 €.

Доживејте го најдинамичниот компакт – BMW Серија 1 со богат пакет опрема:

M Sport Shadow, на акциска понудa, почнувајќи од 195евра месечно или за 21.990евра.

Можност за замена на вашето возило, по принципот „Старо за ново”

ФИНАНСИРАЊЕ:

Финасирањето е овозможено со оперативен кредит од Централна Кооперативна Банка со следните услови:

Read more

BMW 116i М Sport Shadow

Акциска цена: 21.990 евра

BMW 116i М SPORT SHADOW
BMW 116i М SPORT SHADOW
BMW 116i М SPORT SHADOW

Редовна цена на автомобилот со иста опременост:

30.220 евра

Заштеда:

8.230 евра

Учество:

7.100 евра

90 месечни рати:

195 евра/месечно во првите две години
201 евра/месечно по втората година

Предвремена отплата:

0 %

Трошоци за обработка:

0 %

Зафатнина:

1499

Моќност КС (KW):

109/80

Менувач:

Мануелен со 6 брзини

Максимална брзина:

195

Забрзување 0-100 km/h:

10.9

BMW 118i М Sport Shadow

Акциска цена: 24.990 евра

BMW 118i М SPORT SHADOW
BMW 118i М SPORT SHADOW
BMW 118i М SPORT SHADOW

Редовна цена на автомобилот со иста опременост:

34.650 евра

Заштеда:

9.660 евра

Учество:

8.000 евра

90 месечни рати:

222 евра/месечно во првите две години
228 евра/месечно по втората година

Предвремена отплата:

0 %

Трошоци за обработка:

0 %

Зафатнина:

1499

Моќност КС (KW):

136/100

Менувач:

8-степен Автоматски

Максимална брзина:

210

Забрзување 0-100 km/h:

8.5

Пакет опрема

 • M Sport Shadow
  • „Edition M Sport Shadow”
  • Штоф “ Corner “ Anthracite/Highlight Gray
  • 18’’ алуминиумски наплатоци “Double spoke 719 M jet Black”
  • Сервотроник
  • Сигурносни навртки на тркала
  • Спортски седишта за возач и совозач
  • Пакет за дополнителен простор
  • Наслон за рака напред, лизгачки
  • Внатрешни лајсни “Aluminium Hexagon” со рабови “Blue matt”
  • Паркинг сензори назад
  • Мултифункции на волан
  • Темпомат
  • Светлосен пакет
  • LED фарови за магла
  • LED предни фарови ( кратко / долго )
  • М Sport потпирање
  • М кожен волан
  • М Аеродинамички пакет
  • BMW Individual "Shadow Line" пакет од високо сјајни црни декоративни лајсни
  • BMW Individual внатрешна црна кровна облога
  • Контрасни штепови на инструмент плоча
  • Неметалик боја
  • Steptronic 8 степена автоматска трансмисија
   *Моделот 116i не вклучува автоматски менувач
  • Runflat “ пневматици
  • Мониторинг на притисок во гуми