BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини поглед напред
Тип на мотори и горивоБензин

THE 2

BMW M

ПРВИОТ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: СИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

Тип на мотори и горивоБензин
THE 2ПРВИОТ BMW M235i xDRIVE GRAN COUPÉ: СИТЕ КАРАКТЕРИСТИКИ

Провокативен привлекувач на погледи, за сите оние кои знаат што сакаат. Екстровертниот атлетизам на BMW M235i xDrive Gran Coupé доминира од секоја перспектива: благодарение на линијата на мускулното рамо, нежно наведнатата линија на покривот и моќниот заден дел. Совршено прилагодените компоненти на динамиката на возењето и исклучително моќниот мотор му помагаат на овој врвен спортист да постави нови стандарди во својот сегмент. За нова цел - без граници.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Потрошувачка на гориво во l / 100 km (комбинирано): 7.1–6.7
Емисиja на CO2 во g / km (комбинирано): 162–153


Дознајте повеќе

СЕ ИЗДВОЈУВА ВО СЕКОЈА ДИСЦИПЛИНА.

Карактеристиките на BMW M235i xDrive Gran Coupé: дизајн, мотор и спорт

Екстериер дизајн BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 поглед напред

ОСТАВА СИЛЕН ВПЕЧАТОК.

Екстериерен дизајн на BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Ентериер дизајн BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44

ГИ ПОСТАВУВА ВОЗАЧОТ И ПАТНИЦИТЕ ВО ЦЕНТАРОТ НА ВНИМАНИЕ.

The interior design of the BMW M235i xDrive Gran Coupé.

BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини страничен поглед екстериер

НЕГОВАТА КРАЈНА ЦЕЛА: ВРВНО ЗАДОВОЛСТВО ВО ВОЗЕЊЕТО.

Динамиката и агилноста во возењето на BMW M235i xDrive Gran Coupé

M TwinPower Turbo 4-цилиндричен бензински мотор BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44

САКА ДА СЕ ВРТИ.

M TwinPower Turbo 4-цилиндричен бензински мотор на BMW M235i xDrive Gran Coupé

СЕКОЈ ДЕТАЛ Е НОВА КАРАКТЕРИСТИКА.

Експресивни слики од надворешниот и внатрешниот дизајн на BMW M235i xDrive Gran Coupé.

BMW M235i xDrive Gran Coupé е бескомпромисно дизајниран за динамика на возење во секој поглед - пред сè во однос на стилот. Од карактеристичниот фронт со бубрежната решетката BMW во mesh изведба, па сè до слободните форми на издувните системи на моќниот заден дел – врвен спортист. Внатрешноста нуди модерен и спортски амбиент со ексклузивни детали дизајнот М, како што се завршетоците на врати или педали и динамични карактеристики како што се спортските М Sport седишта.
Преден дизајн BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини поглед напред
Coupé линија BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини страничен поглед
Атлетска странична секција BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини страничен поглед
Кабина ориентирана кон возачот BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44 ентериер
Премиум ентериер BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44 ентериер
Преден дизајн BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини поглед напред

СЕ СТРЕМИ САМО НАПРЕД.

Преден дизајн на BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Coupé линија BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини страничен поглед

СВЕДОШТВО НА СПОРТСКИОТ КАРАКТЕР.

Динамична coupé линија на BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Атлетска странична секција BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44 три-четвртини страничен поглед

СУПЕРИОРНО ФИНАЛЕ.

Атлетски дизајнирана странична секција на BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Кабина ориентирана кон возачот BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44 ентериер

НАЈБИТНО Е ЗАДОВОЛСТВОТО ВО ВОЗЕЊЕТО.

Кабина ориентирана кон возачот во BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Премиум ентериер BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 F44 ентериер

МОДЕЛ НА СВОЈАТА КЛАСА.

Премиум ентериер на BMW M235i xDrive Gran Coupé.

Филм BMW M235i xDrive Gran Coupé 2020 Black Sapphire металик F44

ПРВОКЛАСНА ДИНАМИКА И АГИЛНОСТ ВО ВОЗЕЊЕТО.

Потрошувачка на гориво и емисија на CO2

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Потрошувачка на гориво во l / 100 km (комбинирано): 7.1–6.7
  Емисиja на CO2 во g / km (комбинирано): 162–153

  Информациите за потрошувачката на гориво, емисијата на CO2 и потрошувачката на енергија се утврдени во согласност со пропишаната постапка за мерење VO (EU) 715/2007 во верзијата што се применува во моментот на одобрување на типот. Бројките се однесуваат на возило со основна конфигурација во Германија и прикажаниот опсег ја разгледува опционалната опрема и различната големина на тркала и гуми достапни за избраниот модел.

  Дополнителни информации за официјалната потрошувачка на гориво и официјалните специфични емисии на СО2 за нови патнички автомобили може да се најдат во „Новата потрошувачка на гориво за патнички возила и упатствата за емисија на CO2“, кои се достапни бесплатно на сите продажни места и од DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany и на https://www.dat.de/co2

  Вредностите веќе се засноваат на новата регулатива WLTP и се преточуваат во вредностите на NEDC-еквивалентни за да се обезбеди споредба помеѓу возилата. За даноци поврзани со возила или други давачки засновани (барем меѓу другото) на емисиите на СО2, вредностите на СО2 може да се разликуваат од вредностите наведени тука.