Човек потпрен на предниот дел од BMW X6 M50i.
Тип на мотори и горивоБензинДизел

BMW X6

Човек потпрен на предниот дел од BMW X6 M50i.

ПОТПОЛНО НОВИОТ BMW X6 M50i И BMW X6 M50d

Тип на мотори и горивоБензинДизел
BMW X6ПОТПОЛНО НОВИОТ BMW X6 M50i И BMW X6 M50d

Нов облик на наметнување сила – новиот BMW X6 M50i и BMW X6 M50d одушевуваат со досега неостварен авторитет. Посебните М детали и карактеристики совршено го надополнуваат веќе исклучителниот спортски и доминантен дизајн. Придвижуван од исклучително моќните BMW TwinPower Turbo бензински и дизел мотори во комбинација со врвната возна динамика и технологиите ориентирани кон иднината, тие се идеална движечка сила што ќе ве следи по вашиот пат.

 

BMW X6 M50i:
Потрошувачка на гориво во l/100 km (комбинирана): 10.7–10.4
Емисија на CO2 во g/km (комбинирана): 243–237

 

BMW X6 M50d:
Потрошувачка на гориво во l/100 km (комбинирана): 7.2–6.9
Емисија на CO2 во g/km (комбинирана): 190–181

Дознајте повеќе

BMW X6 M50i И M50d.

Главни карактеристики на производот.

BMW X6 M50i тричетвртински приказ однапред пред урбана заднина.

АПСОЛУТНА ДОМИНАЦИЈА.

BMW X6 M50i и M50d демонстрираат чиста супериорност: со мускулните пропорции и впечатливите BMW X карактеристики заедно со ексклузивните технологии.

BMW X6 M50i приказ однапред пред урбана заднина.

ДОСЕГА НЕВИДЕНА ИНДИВИДУАЛНОСТ.

Вистинска карактеристичност: BMW бубрежната решетка „Iconic Glow“ се осветлува во темница и поставува нови стандарди со својот иновативен дизајн.

Поглед одблиску на внатрешноста на BMW X6 M50i со фокус на централната конзола.

ИЗВОНРЕДНА ЕЛЕГАНЦИЈА.

Внатрешноста на BMW X6 M50i и M50d ги изнесува иновативните технологии и максималната ексклузивност до заедничко ново ниво.

BMW X6 M50i со BMW TwinPower Turbo 8-цилиндричен бензински мотор.

БЕСПРЕКОРНА МОЌНОСТ.

Со нивните исклучително моќни бензински и дизел мотори што испорачуваат до 530 КС, BMW X6 M50i и M50d ја преземаат водечката позиција.

BMW X6 M50i И M50d.

Карактеристики на дизајн.

Не ви го остава пулсот на мира: моќните пропорции и врвните елементи од дизајнот во комбинација со BMW Individual Shadow Line со висок сјај создаваат ремек дело на спортска елеганција. Провокативниот карактер се пројавува благодарејќи прво на ексклузивната BMW бубрежна решетка ‘Iconic Glow‘ и огромните М леснометални фелни од 22 инча. Внатрешноста вешто го продолжува максималниот степен на експресивност и ексклузивност – со посебно спортски карактеристики како што е инструмент таблата обложена со кожа или спортските седишта за возачот и патникот на предното седиште.
BMW X6 M50i тричетвртински приказ однапред пред урбана заднина.
Човек потпрена на BMW X6 M50i, страничен приказ пред урбана заднина.
Поглед одблизу на задниот дел на BMW X6 M50i.
Внатрешност со фокус на спортските седишта на BMW X6 M50i.
BMW X6 M50i, кокпит, ориентиран кон возачот.
BMW X6 M50i тричетвртински приказ однапред пред урбана заднина.

ЛОВЕЦ НА ПОГЛЕДИ.

Поларизирачка BMW ‘Iconic Glow‘ бубрежна решетка и новиот браник BMW X6 M50i и M50d.

Човек потпрена на BMW X6 M50i, страничен приказ пред урбана заднина.

ПРОВОКАЦИЈА ПРЕКУ ПРОПОРЦИЈА.

Моќните леснометлани фелни М од 22 инча се тврдење сами по себе.

Поглед одблизу на задниот дел на BMW X6 M50i.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА СПОРТИСТ.

М спортскиот издувен систем* и М задниот спојлер се симболи на неговиот спортски карактер. *достапно само за BMW X6 M50i

Внатрешност со фокус на спортските седишта на BMW X6 M50i.

ЕКСТРЕМЕН. ЕЛЕГАНТЕН.

Спортските седишта нудат исклучително динамичен, а сепак елегантен амбиент.

BMW X6 M50i, кокпит, ориентиран кон возачот.

ВОДИ КОН НОВИ ДИМЕНЗИИ.

Кокпитот ориентиран кон возачот со особено големи екрани од 12,3 инча осигурува оптимална функционалност и максимална удобност.

*прикажаниот опсег се очекува да биде достапен од 12/2019

Дознајте повеќе

Потрошувачка на гориво и емисии на CO2

 • BMW X6 M50i:
  Потрошувачка на гориво во l/100 km (комбинирана):10.7–10.4
  Емисија на CO2 во g/km (комбинирана):243–237

  BMW X6 M50d:
  Потрошувачка на гориво во l/100 km (комбинирана): 7.2–6.9
  Емисија на CO2 во g/km (комбинирана):190–181

  одредени во согласност со пропишаната постапка на мерење VO (EU) 715/2007 во верзијата што се применува во моментот на одобрување на типот. Податоците се однесуваат на возило со основна Податоците за потрошувачката на гориво, емисиите на CO2 и потрошувачката на енергија се конфигурација во Германија, а прикажаниот досег ја зема предвид опционалната опрема и различните големини на тркалата и гумите на избраниот модел.

  Дополнителни податоци околу официјалната потрошувачка на гориво и официјалните конкретни емисии на CO2 за новите патнички автомобили можат да се најдат во „Водичот за економичноста на потрошувачката на гориво и емисии на CO2“ што е достапен бесплатно на сите продажни места и од DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany и на https://www.dat.de/co2.

  Вредностите веќе се темелат на новата WLTP регулатива и се преведени назад во NEDC-еквивалентни вредности за да се осигури споредба меѓу возилата. За даноците поврзани со возилото или други трошоци врз основа на (барем меѓу другото) емисиите на CO2, вредностите на CO2 можат да се разликуваат од вредностите наведени тука.