BMW Зимски Подароци

BMW ЗИМСКИ ПОДАРОЦИ.

ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА: ОД 1.12 ДО 31.12.2018

BMW ЗИМСКИ ПОДАРОЦИ.ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА: ОД 1.12 ДО 31.12.2018

BMW ЗИМСКИ ПОДАРОЦИ.

ПОНУДА ЗА ОГРАНИЧЕН БРОЈ НА ВОЗИЛА.

- ГРАТИС ЗИМСКИ СЕТ ТРКАЛА
- АТРАКТИВНИ ПОПУСТИ
- БЕСПЛАТЕН BSI СЕРВИСЕН ПАКЕТ ЗА ПЕРИОД ОД 4 ГОД ИЛИ 100.000 КМ


За среќен крај на 2018 год, Ви подготвивме специјално изненадување за посебно празнично задоволство: со купување на ново BMW од понудата од лагер, Ви подаруваме зимски пакет со гратис подароци, скроен по ваша желба.


Понудата важи за ограничен број на возила во периодот од 1.12.2018 до 31.12.2018.


За сите детали околу понудата Ве молиме посетете не во М Кар. Нашите продажни советници со задоволство ќе Ви помогнат да ја одберете Вашата идеална комбинација од BMW подароци.

 

Можност за замена на Bашето возило, по принципот „Старо за ново”.

Дознајте повеќе

Понудата ги вклучува следните BMW модели:

• BMW X1   
• BMW X2   
• BMW X3
• BMW X6     
• BMW Серија 3     
• BMW Серија 3 GT
• BMW Серија 5

Дознајте повеќе