service-offer

РОДЕНДЕНСКИ ПОНУДИ:
5 ГОДИНИ М КАР.

СПЕЦИЈАЛНИ СЕРВИСНИ ПАКЕТИ И ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА.

РОДЕНДЕНСКИ ПОНУДИ: <br>5 ГОДИНИ М КАР. СПЕЦИЈАЛНИ СЕРВИСНИ ПАКЕТИ И ПРОДОЛЖЕНА ГАРАНЦИЈА.

Oваа година го одбележуваме нашиот 5ти роденден. По тој повод Ви нудиме јубилејна понуда за продолжување на Вашата фабричка гаранција до најмногу 5 години. За возила постари од 5 години нудиме атрактивни сервисни пакети по специјална цена. Искористете ја оваа неповторлива можност.

 

Можност за замена на Вашето возило по принципот “Старо за ново“. 


За да добиете повеќе информации за понудите, Ве очекуваме во М Кар, на ул.Скупи број 2, Скопје или на телефонскиот број 02 3096 600.

Дознајте повеќе