ЛЕГЕНДАРНАТА ТРОЈКА СО НЕПОВТОРЛИВА ПОНУДА.

THE 3

THE 3ЛЕГЕНДАРНАТА ТРОЈКА СО НЕПОВТОРЛИВА ПОНУДА.

BMW СЕРИЈА 3 СО БОГАТ ПАКЕТ ОПРЕМА ОД 52.990€

 

 

Секогаш е добро време за BMW Серија 3.

Заштедете 10.000 евра со купување на одлично опремен модел BMW Серија 3. Понудата вклучува бензински модел со М спорт пакет, ефикасeн и моќeн мотор за импресивно спортско, возачко искуство. Искористете ја оваа неповторлива промотивна понуда:

 

·       BMW 318i СО М СПОРТ ПАКЕТ ЗА 52.990 €

·       ЗАШТЕДА ОД 10.000 ЕВРА

·       БОГАТА ОПРЕМА И ДИГИТАЛНИ ИНОВАЦИИ

·       ПРИДОБИВКИ ОД ФИНАНСИРАЊЕ 

 

 

Легендарната BMW Серија 3 никогаш не ве изневерила. Уживајте во атрактивниот М пакет, импресивниот ентериер со амбиентално осветлувањe, каде што покрај широката палета на дигитални услуги и системи за помош, ве очекува и иновативниот заоблен екран со BMW оперативен систем 8, Parking assistant – составен од паркинг сензори напред/назад и камера назад, греење на предни седишта и многу други опции кои ќе ви го разубават секојдневието.

 

Возилата од понудата се достапни веднаш во салонот на BMW Македонија – М Кар, а при купувањето можете да ги искористите и нашите поволности за финансирање.

 

За да ги погледнете автомобилите и да добиете повеќе информации за понудите Ве очекуваме во М Кар:

 02 3096 600 I Скупи бр.2 Скопје

Дознајте повеќеBMW 318i
Од 52.990 €

OПРЕМА

  • СТАНДАРДНА ОПРЕМА:
  • ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА: